Leveringen – retourzending en klachten

Bestellingen en leveringen

Bestelde boeken worden altijd zo snel mogelijke geleverd. Ons streven is om binnen 48 uur te leveren nadat de betaling is ontvangen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en altijd met Track and Trace zodat u zelf de bestelling ook kunt volgen. De bestelling kan uitzonderlijk iets langer onderweg zijn, maar nooit langer dan 4 werkdagen.

Retourzending

Bent u ontevreden met het boek dan heeft u het recht om binnen 14 dagen het boek terug te sturen. Verzendkosten zijn in dit geval voor eigen rekening. Na ontvangst wordt het bedrag direct terug gestort. Als het boek beschadigd is ontvangt u kosteloos een ander exemplaar na ontvangst van het beschadigde boek en vergoeden wij ook de verzendkosten van de retourzending. Vult u bij een retourzending dit formulier in en doe een kopie in de envelop erbij. U ontvangt het snelst een reactie als u ook per mail laat weten dat u een zending retourneert.

Retourzendingen worden het beste gestuurd naar:

MFConsulting

Postbus 107

5110 AC Baarle-Nassau

Klachten

Voor klachten kunt u een bericht sturen naar info@mfconsulting.nl of neem telefonisch contact op met Monique Fischer op 06-13525176. Verregaande klachten verlopen volgens de beschreven procedure in de algemene leveringsvoorwaarden.