Reflectiekaarten

15.00

Met de Reflectiekaarten kunnen leerkrachten met hun leerlingen in gesprek gaan over een kunstwerk, voorstelling, boek of een andere cultuurervaring. De kaarten helpen om kinderen aan te zetten tot nadenken over ‘wat betekent dit voor mij?’

Verzendkosten standaard €3,80 naar Nederland en België, vanaf 3 sets gratis verzending.

Voor scholen die als Cultuurloperscholen verbonden zijn aan Kunstloc, verwijs ik graag door naar de intermediair. Die kan helpen om de kaarten te verkrijgen.

Uitverkocht

Beschrijving

Aansluitend op mijn inzichten in het boek ben ik samen met Maaike van den Brule in opdracht van KOEPEL/ gemeente Etten-Leur en Kunstloc Brabant deze kaarten gaan ontwikkelen. De kaarten zijn gebaseerd op de ontwikkeling van de kinderen en helpen om het vraaggesprek ‘langzaam’ op te bouwen waardoor er mogelijk andere inzichten helder worden. De kaarten maken onderscheid in een meer kunstgebonden deel van het gesprek (middels de discipline kaarten) en een persoonlijk deel van het gesprek (de persoonskaarten). Voor beide gespreksonderdelen zijn er doorvraagkaarten beschikbaar die kunnen helpen bij het vertragen van het gesprek.

Voor scholen die als Cultuurloperscholen verbonden zijn aan Kunstloc, verwijs ik graag door naar de intermediair. Die kan helpen om de kaarten te verkrijgen.

Vanaf 5 sets gratis verzending.

 

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 15 × 10 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reflectiekaarten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…