Workshop aanvragen

Tijdens NEOS zomeracademie 2021, by Linda Bouritius Photography

Ik verzorg workshops over het reflecterend vermogen aan leerkrachtenteams, aan groepen kunstenaars, aan docenten voortgezet onderwijs en aan alle andere geïnteresseerden. Een workshop is een verzamelwoord voor elke invulling die u kunt bedenken. Met andere woorden er is veel mogelijk. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kunnen we het beste persoonlijk contact hebben. Vul daarvoor het formulier hieronder in en dan neem ik contact op.

Met het invullen van het formulier verplicht u zich nog tot niets!

Een eerste workshop van een dagdeel kost € 595,00 dat is inclusief materiaal en 2 x het boek Reflect(l)eren in het basisonderwijs. Een groter traject of  een vervolgtraject is altijd in overleg. Er is veel mogelijk.

Wat vinden anderen van de workshops

We waren erg geboeid door je verhaal, mooi dat je ons alle drie deed denken over hoe het in de praktijk bij jezelf gaat, hoe je vragen stelt, hoe je zelf reflecteert. Afgestemde communicatie, goed en gepast vragen stellen is bij onze doelgroep (Speciaal Voortgezet Onderwijs, waaronder zeer moeilijk lerenden) vaak cruciaal om verheldering te krijgen in de situatie van een leerling en in contact maken en behouden met leerlingen, zowel tijdens de (kunst/cultuur)lessen als in vrijere momenten. Gisteravond was weer een mooi geval van hernieuwde bewustwording! Ik hou er van! Dank daarvoor!

Anke Aberson, Leerkracht/ Docent Beeldende Kunst en Vormgeving / Intern Cultuur Coördinator Special Heroes Artcoach

Bedankt voor je workshop reflecteren, de ICC-ers waren  erg enthousiast over je deskundige en praktische aanpak. We denken dat je aanpak goed aansluit op de praktijk van het onderwijs en versterkend kan zijn voor de ontwikkeling van het reflecteren door leerkrachten en leerlingen.

Elly Scherpenisse, Intermediair Cultuureducatie met Kwaliteit

Foto-impressie van een workshop rond reflectiekaarten. Bijeenkomst bij PlazaCultura in Vught

Wilt u voor uw team of voor een ander gezelschap een workshop aanvragen. Vul dan uw gegevens in en ik neem binnen een paar dagen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vrijgesteld van BTW

Voor het verzorgen van opleidingen zijn wij geregistreerd als docent bij het CRKBO waardoor we in het onderwijs zonder BTW kunnen werken.

Met het invullen van het formulier verplicht u zich nog tot niets!